main logo
676

Mișcarea Extinction Rebellion Moldova, despre „subotnik-ul” lui Cașu

„Mișcarea Extinction Rebellion Moldova se detașează de postările populiste ale lui Ilian Cașu”, în care acesta apare cu un sac de gunoi în spate.

Mișcarea Extinction Rebellion Moldova, despre „subotnik-ul” lui CașuFoto: facebook.com

În urma postării efectuate de Ilian Cașu pe pagina sa de Facebook cu privire la participarea acestuia la „subotnik-ului” de la Stadionul Republican, inițiat de Mișcarea Extinction Rebellion Moldova, a venind cu un avertisment pentru toate partidele politice, transmite Știri.md.

„Povestea subotnikului "furat" 

Mișcarea Extinction Rebellion Moldova se detașează de postările populiste ale lui Ilian Cașu, prin care dânsul s-a folosit de fotografii făcute în timpul acțiunii Subotnik la Stadionul Republican pentru a promova pe Ivan Diacov, candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea Partidul Nostru - Наша Партия.

Domnilor, ne pare foarte rău că ați avut această idee neinspirată și vă asigurăm că vă vom îngrădi accesul la următoarele acțiuni care vor avea loc la Stadionul Republican, precum și alte acțiuni organizate de Extinction Rebellion Moldova.

Acest avertisment este valabil pentru toate partidele și toți candidații în funcțiile de primari și consilieri la alegerile locale 2019. Cu această ocazie, vrem să reamintim că Mișcarea Extinction Rebellion Moldova este o mișcare civică, neafiliată niciunui partid politic”, au posta activiștii pe pagina de Facebook.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, outdoor and text

Foto: Facebook/ Extinction Rebellion Moldova

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării