main logo
589

Flashmob la Procuratură: Se cere pedeapsă pentru cei care au furat miliardul

Câţiva tineri din echipa de tineret a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) au desfăşurat joi un flashmob la Procuratura Generală, cerând tragerea la răspundere a celor responsabili de furtul miliardul.

Flashmob la Procuratură: Pedeapsă pentru cei care au furat miliardul

Potrivit agenţiei Infotag, unul dintre tineri, Dumitru Ivanov, a spus că evenimentul reprezintă "o reacţie spontană la cuvintele procurorului general (Alexandru Stoianoglo - "I.") precum că procuratura nu deţine lista exactă a beneficiarilor finali ai furtului". Prin urmare, protestatarii au adus un banner cu listă "raportul Kroll-2, publicat pe reţelele de socializare", transmite Știri.md.

Ivanov a menţionat că "lista beneficiarilor este la dispoziţia deputaţilor şi a reprezentanţilor Băncii Naţionale", iar Pavel Filip (actualul preşedinte al Partidului Democrat - "I."), când era premier, a confirmat că a citit lista prezentată de Kroll şi 90% din persoanele ce figurează acolo sunt oameni cinstiţi", de aceea, PAS Youth "l-a îndemnat pe procurorul general să-l cheme la audieri pe Filip pentru a preciza informaţiile".

În acest sens, aripa de tineret a PAS a îndemnat Procuratura Generală "să se ocupe cât mai repede de lista beneficiarilor furtului bancare, care îi include pe Vlad Plahotniuc, Ilan Şor şi oameni din anturajul lor".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării