main logo
1037

Fiul regretatului Andrei Galben a fost ales în funcția de rector al ULIM

Consiliul pentru Dezvoltare Strategică Instituțională al ULIM s-a întrunit în ședința de validare a rezultatelor alegerii rectorului.

Fiul regretatului Andrei Galben a fost ales în funcția de rector al ULIMFiul regretatului Andrei Galben a fost ales în funcția de rector al ULIM

În baza numărului total de voturi obținute, în funcția de Rector ULIM a fost ales Ilian Galben, doctor în științe economice, conferențiar universitar, scrie deschide.md.

În urma scrutinului desfășurat, Ilian Galben a obținut 123 de voturi din în timp ce contracandidata sa, Lilia Mărgineanu, doctor în drept, conferențiar universitar, a obținut 17 voturi.

Procesul alegerilor rectorului ULIM a fost monitorizat și evaluat de către membrii Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituțională al ULIM: Boris Volosatîi, Președintele Consiliului, Natalia Osoianu, dr., conf. univ., Secretarul consiliului, Ilie Grinceșen, dr., membru al Consiliului, care au fost desemnați prin decizia Consiliului din 2 aprilie 2018.

Deasemenea, membrii Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituțională al ULIM au expediat rezultatele votului spre validare Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării