main logo
4077

Finul lui Cavcaliuc a demisionat din cadrul INI: Din propria dorință

Maxim Ciubaciuc, unul dintre finii de cununie ai liderului „PACE”, Gheorghe Cavcaliuc, și-a dat demisia din funcția de șef al Secției Contracarare Contrabandă din cadrul Direcției Investigații Complexe a Inspectoratului Național de Investigații (INI) al Inspectoratului General al Poliției.

Finul lui Cavcaliuc a demisionat din cadrul INI: Din propria dorință

Solicitat de către Ziarul de Gardă, Maxim Ciubaciuc ne-a comunicat că și-a dat demisia din propria dorință, transmite Știri.md.

„Da, vă confirm că mi-am dat demisia din propria dorință!”, ne-a spus Maxim Ciubaciuc.

Anterior, Ziarul de Gardă a scris că Maxim Ciubaciuc, finul de cununie al lui Gheorghe Cavcaliuc, a activat în Direcția Nr. 5 (Operațiuni Speciale) a INI, structură ce a fost lichidată în vara anului 2019 de către Andrei Năstase, pe atunci ministru al Afacerilor Interne. Acesta a fost șef al serviciului intern al secției nr. 1 „K” din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

Ciubaciuc a indicat în declarația sa de venit pentru anul 2020 un salariu de 150.298 de lei de la locul de muncă de bază.

Tot aici, el scrie că a obținut puțin peste 3.000 de euro din donații. Ciubaciuc mai indică în declarația lui de avere că deține în proprietate un apartament de 64 de metri pătrați, dobândit în anul 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării