main logo
24592

Filmulețul devenit viral pe Internet: Poliția publică procesul-verbal

Un martor ocular a surprins în această dimineață momentul în care un șofer i-ar fi dat mită unui angajat al INP.

Filmulețul devenit viral pe Internet: Poliția publică procesul-verbalFoto: știri.md

Publicat pe rețelele de socializare, internauții s-au împărțit în două tabere. 

Unii spun că polițistul a luat mită, alții spun că nimic nu este clar și șoferul ar fi oferit angajatului INP actele la control, transmite Știri.md.

Din video se observă cum polițistul și șoferul stau de vorbă în stradă, iar ulterior șoferul tras pe dreapta s-a întors în mașină după care s-a apropiat de angajatul INP cu mai multe acte.

Martorul presupune că în momentul în care polițistul a preluat actele șoferului acesta ar fi făcut loc în buzunar pentru a încasa mita.

După ce polițistul i-a întors documentele șoferului, mașina Poliției a plecat imediat de la fața locului.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a venit cu o reacție la acest caz și a publicat procesul-verbal făcut de polițiști la fața locului în care se vede că șoferul a fost amendat pentru că avea reviza tehnică expirată și conducea fără asigurare auto obligatorie. Astfel, conducătorul auto s-a ales cu 800 de lei amendă și 5 puncte de penalizare.

„Precizăm că, în secvența video de pe rețelele de socializare nu sunt atestate ilegalități admise de ofițerii de patrulare, sub forma pretinderii sau acceptării unor favoruri sau beneficii. 

Mai mult, echipajul de patrulare 9788 a sancționat șoferul autovehiculului stopat pentru lipsa documentelor de asigurare obligatorie de răspundere civilă și a reviziei tehnice. În acest sens publicăm respectivul proces-verbal. 

Inspectoratul Național de Patrulare nu tolerează acțiunile prin care se urmărește denigrarea imaginii poliției și a inițiat acțiuni de identificare și sancționare a persoanei/lor care intenționat au afectat imaginea poliției și a activității polițiștilor în general”, a declarat pentru Știri.md șeful Serviciului Relații Publice din cadrul INP, Diana Fetco.

Sursa video: facebook/ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării