main logo
2047

Filmul cu Brad Pitt ar fi adus Moldova în top destinații turistice

Spotul de promovare a turismului în Moldova, în care joacă un olandez care seamănă cu Brad Pitt, ar fi cauza pentru care țara a ajuns în top 10 al destinațiilor pentru 2018, recomandată de revistele de specialitate.

Filmul cu Brad Pitt ar fi adus Moldova în top destinații turisticeFilmul cu Brad Pitt ar fi adus Moldova în top destinații turistice

"Nu e chiar Brad Pitt, dar asemănarea este vizibilă, iar campania de promovare şi-a atins scopul. Republica Moldova a fost votată de către Naţional Geographic, Lonely Planet şi New York Post drept una dintre cele 10 destinaţii de top ale anului, în contextul în care în urmă cu 4 ani, aceleaşi publicaţii o numeau „cea mai puţin vizitată destinaţie”. Dar vecinii noştri au reuşit să iasă în evidenţă, iar „Brad Pitt” din film este de fapt un om de afaceri olandez", scrie stirileprotv.ro.

Spotul de promovare a turismului în Moldova, pentru care s-au cheltuit zece mii de euro a fost comparat cu cel din România, din 2010, care a costat 900 de mii de euro și a fost  criticat dur.

Spotul de promovare a turismului din Republica Moldova a devenit viral, la câteva ore de la lansare.

Actorul din rolul principal este Ronald Huisman este olandez și activează în domeniul IT și chiar a lucrat pentru mai multe proiecte din Republica Moldova. Producătorul Sergiu Prodan a spus că Huisman este un prieten al Moldovei și că a lucrat gratuit pentru videoclip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării