main logo
12264

Filmul accidentului cu morți și răniți din Chișinău: Șoferul, beat

Un accident teribil s-a produs ieri-dimineață în centrul Capitalei. Doi tineri au murit, iar alții doi au ajuns la spital, după ce vehiculul în care se aflau s-a izbit într-un pilon de pe marginea drumului.

Filmul accidentului cu morți și răniți din Chișinău: Șoferul, beat

Impactul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a scoate victimele din fiarele contorsionate. Potrivit politiei șoferul era beat și circula cu viteză excesivă, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineața la intersecția străzilor Ciuflea cu București. Potrivit poliției, o Honda în care se aflau 4 tineri din Anenii Noi cu vârstele cuprinse între 20 și 21 de ani, circula cu viteză execesivă.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un pilon de pe marginea drumului. O femeie care locuiește în preajmă a spus că s-a trezit din somn din cauza bubuiturii puternice ce s-a auzit în urma impactului. Aceasta susține că i s-a părut ciudat faptul că poliția era deja la fața locului când ea a ieșit afară.

„Fix la ora 5 am auzit lovitură mare, la noi totul se aude. Eu deodată am ieșit poate trebuie ajutor, o minută dacă a durat și am ieșit, era poliția. Cineva suna pe telefon și spunea întoarceți-vă că Sergiu a nimerit în accident. Au încercat să-i scoată din mașină, însă nu au putut și am auzit deja cum taie fierul”.

În urma impactului, șoferul de 20 de ani și pasagera de pe bancheta din față, în vârstă de 21 de ani, s-au stins pe loc, iar alți doi tineri au fost duși la spital.

Vasile Sovgur, medic: „Au fost aduși doi pacienți, unul cu leziuni ușoare. Al doilea pacient e în stare extrem de gravă cu politraumatism, cu fractura craniului, cu hemoragie. Este în reanimare, se află în stare extrem de gravă”.

Din cauza loviturii puternice, automobilul s-a transformat într-un boț de fiare așa că a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a descarcera victimele. 

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării