main logo
2552

Fiica primarului din Bălțata, găsită după ce a fost dată în căutare

Minora din localitatea Bălțata, raionul Criuleni, a fost găsită la o doar o zi după ce a fost dată în căutare. Fetița s-a dovedit a fi fiica primarului din localitate.

Fiica primarului din Bălțata, găsită după ce a fost dată în căutare

Potrivit informațiilor distribuite pe rețele de socializare, fetița în vârstă de 15 ani, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orelor 19:00, a lăsat un bilețel de adio părinților, a ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută.

Solicitată telefonic, Diana Maxim, ofițerul de presă al IP Criuleni, a declarat pentru Deschide.MD, că în seara zilei de duminică, la doar o zi de când a fost dată dispărută, minora a fost găsită și întoarsă acasă.

Maxim susține că șeful IP Criuleni, Oleg Cioban, a refuzat categoric să ofere detalii despre acest caz, dar și despre locul unde a fost găsită minora.

Secretara primăriei din localitatea Bălțata, ne-a comunicat că minora dispărută este chiar fiica primarului din localitate, Olga Coronciuc, aleasă în funcție din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova. Aceasta a ținut să adauge că fetița ar fi plecat de acasă, după ce s-ar fi certat  cu părinții,  dar nu cunoaște care a fost motivul conflictului.

Mama fetiței nu a fost de găsit la birou, pentru a afla mai multe detalii despre acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării