main logo
1005

Fiica președintelui Moldovei a fost răpită, subiectul unui film german din 2018

În anul 2018, mai exact în luna ianuarie în cinematografele germane a avut loc premiera comediei „Hot Dog”.

Fiica președintelui Moldovei a fost răpită, subiectul unui film german

Subiectul este despre fiica președintelui Moldovei care ajunge a fi răpită chiar dacă pentru ai asigura securitatea au fost angajat personal din poliție, transmite Ştiri.md cu referire la Diez.

Fiica președintelui Moldovei, după ce a studiat în străinătate, e trimisa la ambasada Moldovei din Germania, pentru a căpăta experiența necesară, care, ulterior, îi va permite să crească o țară democrată acasă. La ambasadă este așteptată de unchiul său, care este ambasador în Germania. Odată ce a ajuns însă, este răpită chiar din clădirea Castelului Bellevue. De securitatea fiicei președintelui erau responsabili doi polițiști, care însă au scăpat de sub control situația. Aceștia sunt concediați, totuși ei hotărăsc să o caute pe Mascha (numele eroinei), cu atât mai mult că unul dintre ei se îndrăgostește de aceasta. În timp ce o caută, împreună cu hackerul Nicki, ajung la o conspirație, care arată că în spatele răpirii este mai mult decât o simplă cerere de răscumpărare. Ei descoperă că de fapt lucrurile stau altfel, iar răpirea a fost pusă la cale de chiar de ambasador pentru a obține bani ce i-ar permite să preia puterea în Moldova.

Filmul este regizat de Torsten Künstler, iar rolurile principale sunt jucate de Til Schweiger și Matthias Schweighöfer. Moldoveanca răpită este jucată de actrița Lisa Tomaschewsky.

Mai jos vedeți trailerul filmului:

Mai jos vedeți câteva momente surprinse din timpul filmului:

35671468_10160340323235408_5261736830574788608_na4aaaaaaaa

Mai jos vedeți trailerul filmului:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării