10 742
2
Fetiță plină de sânge, filmată la Călărași. Ce spune poliția
10 742
2

O familie din satul Bravicea, raionul Călărași, este învinuită că își bate joc de copiii pe care îi are sub tutelă.

Foto: alecuracoviceanu.ro

O mamă a distribuit pe o rețea de socializare câteva secvențe video în care o fetiță este plină de sânge și plânge, transmite Știri.md.

Potrivit femeii, care a publicat postarea, aceasta ar fi fiica ei, iar ea se află la muncă în Israel de 5 luni.

Mama susține că și-a dat cele 4 fete sub tutelă femeii din Bravicea, deoarece aceasta este baptistă și nu credea că ar putea face vreun rău copiilor săi.

Într-o altă secvență video, se aude doar cum unul dintre copii este bătut cu cruzime.

Mama afirmă că copiii au fost pedepsiți în așa mod pentru că nu au făcut ordine în casă.

"Iată într-așa mod își bate joc de copiii străini o familie credincioasă (baptistă) din satul Bravicea, raionul Călărași. Rușine. Dacă nu ai răbdare nu lua copii la întreținere. Asistența socială să facă ceva și să ia copii de acolo. Copiii sunt în pericol, are încă copii luați de la stat și tot așa își bate joc", a scris femeia.

Femeia a declarat pentru Știri.md că și-a dat fetele acestei familii să aibă grijă de ele de un an, iar în fiecare lună trimetea bani pentru întreținere.

"Despre faptul că sunt bătute, mi-au spus fetele când au fost în vizită la cumnata mea. I-am spus fetiței mai mari dacă se mai întâmplă, să filmeze tot și să-mi trimită mie. Și iată că s-a întâmplat", ne-a spus femeia.

Aceasta spune că astăzi, în jurul orei 03:00, a fost poliția și asistența socială la această familie și au luat cele 4 fetițe.

"Acum ele sunt la un centru de plasament din Călărași, încă nu am vorbit cu ele căci nu am posibilitate să sun. Femeia mai are la întreținere alți 4 copii luați de la stat. Aceștia tot sunt bătuți și umiliți", a menționat femeia.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Călărași, Cristina Vicol a declarat că poliția a fost sesizată pe acest caz.

"Pe acest caz a fost sesizată poliția și cazul este înregistrat la IP Călărași. În această noapte au fost luați toți copiii de la această familie și au fost plasați la un Centru de Plasament din orașul Călărași. Familia dată va fi cercetată conform articolului violența în familie, deoarece avea tutelă pe acești copii. Această familie are o casă mare și luau copii la îngrijire cât timp părinții erau plecați peste hotare. Mâine va fi și o expertiză. Se întreprind măsuri de investigare", a declarat Cristina Vicol.

Deocamdată primarul și asistența socială nu au comentat cazul.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter