main logo
35353

Fetiță de 10 ani, decedată după accident: Mesajul liceului în care învăța

Administrația Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din orașul Fălești, în care învăța fetița în vârstă de doar 10 ani, decedată în data de 3 decembrie în urma unui accident produs în dimineața zilei de vineri, 2 decembrie, a venit cu un mesaj.

Fetiță decedată după accident: Mesajul liceului în care învățaColaj: știri.md

Administrația liceului exprimă condoleanțe familiei și tututor celor îndurerați, transmite Știri.md.

"Ziua de 2 decembrie 2022, o zi de iarnă obișnuită, elevii în grabă vin la școală pentru a fi la timp la ore. Cu nerăbdare și bucurie s-a pornit la școală și eleva Demedria Botnarciuc, din clasa a IV-a, însoțită de fratele său.

Siguranța în trafic a copiilor este un subiect des abordat în societate și în școală, ei cunosc regulile de circulație destinate pietonilor. Aceste reguli au fost respectate și de cei doi copii, care au traversat drumul regulamentar la trecerea de pietoni, însă, un moment crucial a transformat o zi de iarnă obișnuită într-o zi de doliu pentru întregul oraș.

Nerespectarea indicatorilor rutieri de către o cetățeană a provocat accidentul în urma căruia eleva Demedria a decedat. Nemiloasă este soarta, prea devreme i-a furat copilăria.

În urmă au rămas o familie îndurerată, profesori și colegi care îi vor purta amintirea cu multă tristețe în suflet. Drum lin spre stele, Demedria… Să-ți fie liniștită odihna printre îngeri… Condoleanțe familiei și celor îndurerați…

P.S Stimați șoferi, viața unui copil este prioritară. Regulile de circulație există pentru a fi respectate și a preveni situații tragice… Fiți atenți în trafic!", se arată în mesajul Administrației Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din orașul Fălești.

Știri.md amintește că un accident grav s-a produs în raionul Fălești. O fetiță a murit la spital, după ce a fost lovită de un Mitsubishi, la volanul căruia se afla o tânără de 24 de ani.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării