51 767
0
Fetiță de 1 an din Moldova, diagnosticată cu cancer. Mama cere ajutor
51 767
0

Mama unei fetițe de 1 an și 8 luni cere ajutorul oamenilor cu suflet mare după ce copilul ei a fost diagnosticat cu cancer în luna martie a acestui an.

Foto: Știri.md

Olga Mitronici, mama copilei are nevoie de 88.300 de euro, pentru a putea trece un tratament în Turcia, transmite Știri.md.

Mesajul mămicii:

"Bună ziua, sunt mama Adelinei care are vârsta de un anișor și 8 luni. În luna martie fetița a fost diagnosticată cu Tumora Wilms sau Nefroblastom masiv al rinichiului drept. Tumoarea este atât de mare (15 cm) încât acoperă și afectează toate organele interne. Din păcate situația este foarte gravă și de urgență, după două cure de chimioterapie nu avem nici un rezultat ba din contra Adelina a slăbit foarte tare, face mereu crize de febră înaltă, situația pe zi ce trece se înrăutățește. Unica noastră șansă este un tratament și o intervenție în afară țării care necesită resurse financiare de care noi nu dispunem. Nu vă putem reda ce se întâmplă în sufletul nostru, suntem distruși, nu ne imaginăm viața fără micuța noastră. Vă implorăm din suflet să ne ajutați, viața fetiței mele este în mare pericol și orice zi așteptată este ne agravează și mai tare situația.
Rog toți oamenii de Bună Credință să ne ajutați să o salvăm pe Adelina din acest calvar.
Va mulțumim frumos și Dumnezeu să vă ocrotească pe toți!"

Contul online de donații pentru viata Adelinei:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-adelina-mitronici sau la paypal@caritate.md pentru Adelina Mitronici

https://www.facebook.com/donate/1393694527444575/?fundraiser_source=external_urlPentru R. Moldova 

Expediați un SMS cu conținutul 509 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter