4365
0
Fermierul din Moldova cu datorii de milioane, vizitat de Filip și Ciubuc
4365
0

Fermierul din Orhei, care s-a plâns pe rețelele de socializare că nu își poate comercializa produsele lactate în Chișinău din cauza primarului interimar, a fost vizitat de câțiva politicieni.

Pe pagina de Facebook, proprietarul produselor lactate le mulțumește persoanelor care s-au implicat în rezolvarea problemei, transmite Știri.md

"Mulțumim dlui Pavel Filip, Prim-ministru al Republici Moldova, dlui Nicolae Ciubuc, Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, consilierilor Prim-ministrului, dnei Angela Munteanu și dlui Ion Lupan, Directorului general ANSA, dlui Ion Sula și tuturor celor care au fost și sunt alături de noi și nu în ultimul rând consumatorilor fideli și îndeosebi dlui Vasile Costiuc! 

Am fost auziți, iar implicarea dumneavoastră este una fundamentală în soluționarea problemelor cu care ne confruntăm", a scris fermierul.

În imaginile postate, persoanele sus menționate apar la ferma din Orhei.

Deocamdată nu este clar despre ce ajutor e vorba.

Știri.md amintește că bărbatul susținea că primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, i-ar fi retras autorizațiile și schemele de amplasare a magazinelor mobile în Chișinău.

Datoriile depășesc suma de 4 milioane de lei, iar fermierul disperat susține că nu știe ce să facă acum.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter