main logo
4150

Femeie din Soroca, ucisă la Florești: Cine e principalul suspect reținut

Cadavrul unei femei în vârstă de 50 de ani a fost găsit în apropiere de calea ferată din satul Putinești, raionul Florești.

Femeie din Soroca, ucisă la Florești: Cine e principalul suspect reținutFoto: politia.md

Oamenii legii au fost sesizați, în dimineața zilei de 21 iulie curent, de o femeie care a comunicat că, în apropiere de calea ferată, la sol se află cadavrul unei femei, transmite Știri.md.

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, acesta aparținând unei femei de 50 de ani, originară din raionul Soroca, care locuia în satul Putinești din raionul Florești, fiind cunoscută de locuitorii satului drept o persoană consumatoare de alcool și cu un mod de viață dezordonat.

Pe suprafața cadavrului, în regiunea gâtului și toracelui, au fost depistate multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Florești, la scurt timp a fost identificată persoana care ar fi comis crima.

Acesta s-a dovedit a fi un locuitor din același sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Potrivit declarațiilor bărbatului, femeia a consumat împreună cu el băuturi alcoolice, între ei iscându-se ulterior un conflict. 

În timpul conflictului aceasta l-ar fi numit cu diverse cuvinte necenzurate. În consecință, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit confecționat artizanal.

Ulterior, bărbatul a încercat să ascundă obiectul, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată în comiterea infracțiunii de omor intenționat riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 până la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării