main logo
1220

Femeie de 50 de ani, șantajată de fostul iubit: Îi cerea 300 de euro

O femeie l-a reclamat la Poliție pe fostul său iubit. Acesta o șantaja cu imagini foto și video în care ea apărea.

Femeie de 50 de ani, șantajată de fostul iubit: Îi cerea 300 de euro

Suspectul de 51 de ani, originar din municipiul Edineț, fără consimțământul victimei a efectuat înregistrări video și fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime, iar ulterior și-a creat un cont fals pe o rețea de socializare și a distribuit informația unor persoane din anturajul victimei, transmite Știri.md.

Astfel, suspectul i-a cerut victimei suma de 300 de euro, bani pe care i-a și primit, pentru a nu distribui imaginile pe rețelele de socializare.

Astfel, în rezultatul mai multor percheziții efectuate la domiciliul suspectului, de către ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată în comun cu angajații Direcției generale urmărire penală, sub conducerea procurorilor PCCOCS și cu sprijinul angajaților BPDS „FULGER”, au fost depistate și ridicate obiecte care vor servi drept material probatoriu pe caz.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanța de judecată, el riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de până la șapte ani.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării