main logo
579

Fără acces la Platon. Avocații se plâng de o nouă tentativă eșuată

Avocații omului de afaceri, Veaceaslav Platon, se plâng de o nouă tentativă eșuată de a-și vizita clientul.

Fără acces la Platon. Avocații se plâng de o nouă tentativă eșuată

Avocații au publicat un filmuleț pe o rețea de socializare în care se vede cum cei doi încearcă să obțină permisiunea de a intra la clientul lor, dar, din nou, fără niciun rezultat.

„Ieri data de 12.03.2019 orele 09:00 şi orele 15:30, totodata şi astăzi 13.03.2013 orele 08:30 min. şi orele 13:00, avocaţii au încercat de a intra la întrevedere la Platon Veaceslav, dar fără nici un rezultat.

Funcţionarul statului Igor Pintea, continua fărădelegile, iar organele ierarhic superioare ii tolerează acţiunile ilegale. 

Ieri la 12.03.2019, n-am anunţat societatea civilă despre continuarea acţiunilor ilegale de Pintea Igor, din motivul ca poate atita sa anunţat in presa, creează un sentiment de ura din partea acestui funcţionar şi intenţionat in semn de răzbunare continua batjocura fata de avocaţi. De fapt, motivul este ca i-au ordonat acestui şef sa nu permita accesul la întrevedere.

Un avocat, prin lege are toate pîrghiile de a apăra o persoana, dar de fapt in realiate doar cu drepturi scrise ne bucurăm şi se continua lupta cu morile de vint.

Sună frumos, dar nu pentru Republica Moldova.

Carta principiilor fundamentale ale avocatului european.

Într-o societate bazată pe respectul faţă de justiţie, avocatul are un rol eminent. Misiunea sa nu se limitează doar la executarea fidelă a unui mandat în cadrul legii. Avocatul trebuie să vegheze la respectarea Statului de drept şi a intereselor persoanelor cărora le apără drepturile şi libertăţile. Este de datoria avocatului nu numai să pledeze cauza clientului său, ci să şi îl consilieze. Respectarea misiunii avocatului este o condiţie esenţială a Statului de drept şi a unei societăţi democratice.” au scris acestia.

Administratia Penitenciarului numarul 13 inca nu a venit cu reactie in acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării