main logo
3502

Petiție: Pasaj subteran cu numele regretatului interpret Cătălin Caragea

După ce moartea tânărului interpret talentat, Cătălin Caragea, a șocat o țară întreagă, fanii acestuia au decis să inițieze o petiție online pentru a numi un pasaj subteran din Capitală în cinstea lui.

Petiție: Pasaj subteran cu numele regretatului interpret Cătălin Caragea

Astfel, fanii au propus ca pasajul subteran de pe Viaductul Centru – Botanica să fie numit în cinstea regretatului cântăreț, transmite Știri.md.

„Cătălin Caragea, solistul trupei "7 Klase", a contribuit, într-un timp extrem de scurt, pe care Dumnezeu i l-a alocat pe acest pământ, la dezvoltarea culturii ţării noastre şi a reuşit să intre în inimile a sute de mii de oameni, care l-au îndrăgit.

Subterana din preajma magazinului "MALLdova" a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia.

Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi, fanii şi prietenii lui, venim cu inițiativa de a numi subterana din preajma magazinului "MALLdova" în cinstea lui Cătălin Caragea.

In perspectivă, vom depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele Artistului şi a dota subterana cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretate de Cătălin”, au scris fanii acestuia.

Petiția poate fi semnată AICI.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării