main logo
2170

Familia taximetristului decedat în accident a primit un apartament

Familia taximetristului Alexandru Usatîi, care s-a stins în urma accidentului produs în noaptea de 17 mai în entrul Capitalei a primit un apartament cu două odăi în comuna Stăuceni.

Familia taximetristului decedat în accident a primit un apartament

Cheile locuinței au fost înmânate astăzi, 30 iulie, de către președintele Igor Dodon, inițiatorul campaniei de colectare a fondurilor pentru această cauză, transmite Știri.md.

Drept urmare, datorită reprezentanților Companiei Kaufland în Moldova precum și altor oameni care au reacționat la apelul lansat de către președinte, familia Usatîi va avea de acum încolo o locuință proprie.

Văduva taximetristului, Rovena Usatîi, crește acum de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei.

De asemenea, șeful statului a oferit astăzi familiei un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri importante.

Anterior, familia șoferului de taxi care a murit în teribilul accident produs la sfârșitul săptămânii trecute cerea ajutorul oamenilor pe Facebook.

Potrivit rudelor, Alexandru Usatâi avea 40 de ani și era tată a doi copii, iar mașina cu care lucra în firma de taxi a fost procurată recent de către acesta prin credit.

Reamintim că un taximetrist și pasagerul său au murit în urma accidentului groaznic din Capitală.

Cel care a provocat accidentul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al poliţiei Chişinău.

Menționăm că conform unor surse, totul s-a întâmplat din cauza unui pariu în baza căruia cel care ajungea primul la punctul stabilit de cei doi câștiga 50 de euro.

Știri.md amintește că bloggerul Eugen Luchianiuc a făcut publice și imagini cu presupusa pasageră care era în momentul accidentului în automobilul de model Audi.

Iar ieri, Eugen Luchianiuc a publicat imagini și numele șoferului ucigaș din Audi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării