main logo
575

Facebook și Whatsapp au picat, inclusiv în Republica Moldova

Facebook, împreună cu restul rețelelor de socializare deținute de compania miliardarului american Mark Zuckerberg, Whatsapp și Instagram au fost indisponibile temporar în mai multe colțuri ale lumii, inclusiv în Republica Moldova.

Facebook și Whatsapp au picat, inclusiv în Republica MoldovaFoto: a1.ro

Reţeaua Facebook a înregistrat probleme de funcționare, miercuri dimineaţă, mai mulți utilizatori semnalând că nu-și pot accesa paginile, transmite Știri.md.

Potrivit site-ului downdetector.com, probleme au început să apară chiar de marţi seară când s-a înregistrat un număr mare de semnalări din partea utilizatorilor.

Incidente de acest gen au fost tot mai numeroase în ultima perioadă, ultimul ducând la o nefuncționalitate a serviciilor de aproape opt ore. 

Utilizatorii din Europa ai Facebook s-au plâns că nu puteau accesa platforma pe 27 septembrie. 

Potrivit site-ului downdetector.com, cele mai multe reclamaţii au venit din Marea Britanie, Portugalia, Franța, Germania și în Ungaria. Problemele au fost raportate atunci în România și Republica Moldova.

Ultimele probleme grave de care s-a lovit Facebook au fost în luna iulie, scrie playtech.ro. Atunci, toate cele trei servicii ale sale au fost afectate: Instagram, WhatsApp și rețeaua socială. Și atunci Europa a fost cel mai puternic lovită.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării