main logo
1254

Fabrica de ulei din Bălți, gata să contribuie la construcția drumului

De-a lungul străzii Ștefan cel Mare din Bălți s-au format coloane de camioane.

Fabrica de ulei din Bălți, gata să contribuie la construcția drumului

Șoferii așteaptă descărcarea producției la fabrica de producere a uleiului. Potrivit acestora în câmpuri se recoltează floarea soarelui. Recolta este transportată către Fabrica ,,Floarea Soarelui” pentru prelucrare, transmite Știri.md cu referire la btv.md.

La fabrica de producere a uleiului au ajuns camioane cu semințe aproape din tot nordul țării. În acest context utilajul și personalul întreprinderii lucrează în permanență – procesul de prelucrare nu se oprește nici măcar un minut.

Potrivit  directorului general al companiei ,,Floarea Soarelui” cozile imense s-au format, deoarece întreprinderea oferă servicii producătorilor agricoli la un preț accesibil.

Când se încheie sezonul de recoltare, cozile dispar, iar segmentul de drum unde s-au adunat  camioanele este reparat, susține Stela Ostrovețcaia. 

De asemenea aceasta a menționat că fabrica este deschisă pentru propunerile administrației locale privind reparația comună a acestui drum și îmbunătățirea teritoriului adiacent uzinei.

Potrivit directorului întreprinderii, perioada de vârf a lucrărilor uzinei durează aproximativ o lună. Zilnic sunt prelucrate circa 3.000 de tone de semințe de floarea soarelui.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării