main logo
6186

Explozie în centrul orașului Milano: Zona a fost evacuată

Este stare de alertă în centrul orașului Milano. Mai multe vehicule au fost cuprinse de flăcări în centrul oraşului Milano, în nordul Italiei, în urma unei explozii, a anunţat joi canalul de ştiri SkyTG24, citat de Reuters.

Explozie în centrul orașului Milano: Zona a fost evacuată

SkyTG24 a difuzat imagini din cartierul Porta Romana din Milano, care arătau coloane înalte de fum şi pompieri ajunși la faţa locului, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Presa italiană a precizat că explozia ar fi pornit de la un camion încărcat cu butelii de oxigen. Una dintre butelii a explodat și a provocat explozia celorlalte recipiente aflate în remorcă. Flăcările s-au extins rapid la mai multe automobile din zonă, iar cel puțin cinci autovehicule sunt complet distruse.

Autoritățile au ordonat evacuarea celor aflați în zonă, o grădiniță, o școală, un cămin de bătrâni și a caselor din zonă.

Din primele informații, o persoană a fost rănită, suferind arsuri ușoare, însă nu s-au înregistrat decese. Echipajele încearcă să țină flăcările sub control și să descopere dacă sunt alte butelii care pot provoca noi explozii.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării