main logo
709

Explozia mortală din Capitală: Când se mută toți locatarii în apartamente

Până la Crăciun locatarii celor zece apartamente, care au fost distruse în totalitate de explozia ce s-a produs în urma unei scurgeri de gaze în blocul de pe bd.Moscova, se vor putea întoarce în casele lor.

Explozia mortală din Capitală: Când se mută locatarii în apartamente

Locuințele au fost renovate în totalitate. Despre aceasta a anunțat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Ne-am propus ca scop ca la data de 22 decembrie familiile să se poată întoarcă acasă. Costul reparațiilor a fost de 1 milion de lei, iar 4 apartamente de la etajul 16 a costat 170 de mii de lei. De asemenea, la toate cele 21 de etaje a blocului s-au efectuat lucrări de reparație”, a declarat Codreanu.

Amintim că, de la data de 7 decembrie locatarii blocului de pe bulevardul Moscova, afectat de explozia de acum două luni, au putut reveni acasă, excepţie au făcut proprietarii celor 10 apartamente, care au fost grav avariate şi în casele cărora au continuat reparaţiile.

Pentru reabilitarea blocului, municipalitatea a alocat 10 milioane de lei. Amintim că, în luna octombrie, blocul de 21 de etaje a fost avariat în urma unei explozii. Cinci oameni și-au pierdut viața, printre ei fiind și un copil de patru ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării