main logo
1061

Explicaţia preotului care plesnea creştinii cu apa în faţă

Filmulețul în care un părinte spală creștinii pe față cu apă a stârnit un val de critici negative în rândul internauților, dar și în presa din România.

Explicaţia preotului care plesnea creştinii cu apa în faţă

În video se observă cum un grup de enoriași au format un rând și așteptau să fie stropiți pe față cu apă de către preot, transmite Știri.md.

În urma mai multor critici, preotul, originar din satul Ratuș, raionul Criuleni, a venit cu o explicație adresată internauților, dar și posturilor de televiziune ca au făcut o știre din filmulețul distribuit pe rețele.

Totul a avut loc la mănăstirea Sfântul Serafim de Sarov din Kiev, Ucraina, unde creștinii s-au adunat pentru a se ruga.

Acea apă nu era aghiasmă, ci apă de izvor care a vindecat pe mulți nevăzători de la o mănăstire din Kiev, iar acea practică de a stropi ca sa ajunga in ochi se întâmplă in mod normal zilnic la izvor si este căutat de o mulțime de pelerini cu vederea slabă... De-acum rămâne la mintea fiecăruia să critice sau să înțeleagă... Vindecarea orbului din naștere este una din minunile lui Iisus consemnată în Evanghelie cap 9:1-41... Vreau sa știți ca am făcut fără nici o bătaie de joc ci dimpotrivă la solicitarea creștinilor pentru a-i ajuta... Cei ce ma cunosc știu cât de mult îmi doresc ca toată lumea să fie ajutată... Dumnezeu să fie cu mila ....”, a menționat slujitorul bisericii pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării