main logo
2327

Explicația Poștei Moldovei după ce un angajat a fost filmat cum aruncă colete

Poșta Moldovei reacționează după ce în mediu online a apărut un filmuleț unde se observă cum un angajat aruncă coletele în timp ce sunt încărcate în mașină.

Explicație oficială privind sacii aruncați în mașină la Poșta Moldovei

Potrivit instituției, în saci ar fi trimiteri poștale, dar nu colete cum s-a speculat în mediu virtual, transmite Știri.md

"Sacii în care sunt transportate trimiterile poștale internaționale, sunt ulterior depozitați și sortați de către personalul secțiilor de sortare pentru a fi returnați în țara de origine.

Luând în considerare faptul că greutatea unui sac plin de colete cântărește circa 30 kg, ușurința cu care angajatul aruncă sacii, mai dovedește odată că aceștia nu au cum să conțină colete, așa cum se speculează în mediul virtual", explică Poșta Moldovei.

De asemenea, Întreprinderea de Stat afirmă că conținutul sacilor aruncați, din secvența video derulată, "nu este altceva decât recipienții returnați țărilor de origine".

Știri.md amintește că un angajat de la Poșta Moldovei a fost surprins în timp ce încărca mai multe colete într-o mașină în fața unui oficiu poștal.

Menționăm că nu este prima dată când angajații de la Poșta Moldovei aruncă colete atunci când sunt încărcate sau descărcate la oficiile poștale. 

Recent, mai multe persoane și-au exprimat pe rețelele de socializare indignarea că au primit colete distruse sau goale aduse de poștă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării