main logo
459

Experții NATO desfășoară un seminar pentru militari din Moldova

Militari din structurile logistice ale Armatei Naţionale participă în perioada 1-5 aprilie la atelierul de lucru cu genericul Procesul de planificare operaţională logistică, care se desfăşoară la Baza de Armament şi Muniţii a Armatei Naţionale.

Experții NATO desfășoară un seminar pentru militari din Moldova

Potrivit şefului direcţiei logistică a Marelui Stat Major al Armatei, colonel Iurie Bruma, activitatea este organizată împreună cu echipa mobilă de instruire a Comandamentului Forţelor Întrunite al NATO de la Napoli, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Cuprinde şedinţe teoretice şi practice privind procesul de planificare operaţională logistică, concepţia logistic 9; a operaţiei, acţiunile în sprijinul planurilor operaţional-tactice, precum şi monitorizarea activităţii efectivului în gestionarea şi asigurarea acţiunilor de mentenanţă. 

La curs participă 16 militari ai Armatei Naţionale, care sunt instruiţi de patru experţi internaţionali în domeniul logistic din Canada, Italia, Franţa şi Marea Britanie. 

Atelierul de lucru se desfăşoară conform Planului de activitate externă al Ministerului Apărării şi Armatei Naţionale pentru anul 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării