main logo
394

Experții din cadrul proiectului UE „Suport pentru dezvoltarea politicilor” și-a început activitatea

Echipa de experți din cadrul proiectului de asistență tehnică al Uniunii Europene „Suport pentru dezvoltarea politicilor” și-a început astăzi activitatea.

Proiectului UE Suport pentru dezvoltarea politicilor a început

Proiectul are un buget de 1,8 mil. euro și îi are ca beneficiari majori pe Cancelaria de Stat, Ministerul Finanțelor și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, informează Știri.md cu referire la Moldpres.md.cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Executivului.

Obiectivul general al proiectului este realizarea unui proces reușit de reformă a administrației publice orizontale în vederea îmbunătățirii eficienței, eficacității și responsabilității APC și APL, precum și consolidarea capacității administrative a administrației publice din Moldova.

Proiectul va acorda suport în vederea consolidării capacităților în implementarea Acordului de Asociere, prin prisma îmbunătățirii procesului de evaluare a cadrului de elaborare și implementare a politicilor publice, în conformitate cu așteptările și necesitățile cetățenilor.

Acest proiect face parte din Acordul de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană privind Programul de suport pentru reforma administrației publice, care prevede oferirea asistenței tehnice în valoare de 15 mil. euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării