main logo
8159

Exercițiu la Mărculești: Aeronava militară NATO a ajuns în Republica Moldova

Aeronava militară a Alianței Nord-Atlantice, C-17 Globemaster, a aterizat pe Aeroportul Internațional Mărculești. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ministerului Apărării al Republicii Moldova pe 29 octombrie.

Exercițiu la Mărculești: Aeronava militară NATO a ajuns în Moldovapoză simbol

Potrivit unui comunicat, urmează pregătirea pentru salturile cu parașuta executate de militarii moldoveni și americani, în cadrul exercițiului comun “Aurochs Partner 2023”, transmite Știri.md.

„Stimați prieteni, aeronava militară a Alianței Nord-Atlantice, C-17 Globemaster, care a intrat în spațiul aerian al Republicii Moldova, a aterizat pe Aeroportul Internațional Mărculești. Urmează pregătirea pentru salturile cu parașuta executate de militarii moldoveni și americani, în cadrul exercițiului comun „Aurochs Partner 2023″”, a comunicat Ministerului Apărării.

Instituția a amintit că exercițiul are loc în conformitate cu Planul pregătirii de luptă al Armatei Naţionale pentru anul curent.

De precizat că zilele trecute Ministerul Apărării atenționa populația cu privire la exercițiul moldo-american de la Mărculești, care se desfășoară în perioada 25-30 octombrie. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării