main logo
466

Exdrupo se roagă să nu vină iarna. Direcția nu are autospeciale

Primăria Chișinău riscă să nu facă față zăpezilor din această iarnă din cauza lipsei utilajului special. Situația s-a creat pentru că încă nu s-a reușit achiziționarea autospecialelor din cele 12 milioane de lei alocate în acest sens.

Exdrupo se roagă să nu vină iarna. Direcția nu are autospecialeExdrupo se roagă să nu vină iarna. Direcția nu are autospeciale

Adrian Boldurescu, șeful Exdrupo, a declarat după ședința de azi a primăriei că „toate autospecialele au rama sudată”, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

„O spun nu pentru a mă absorbi de responsabilitate, dar pentru a atenționa. Dacă vom avea o iarnă mai blândă, atunci nu cred că va fi o problemă. Dacă va fi o iarnă mai grea, cum a fost anul trecut, atunci există riscul ca noi să nu putem face față”, a declarat Boldurescu.

Șeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel, a precizat că la începutul anului au fost alocate patru milioane de lei pentru a procura autospeciale.

„Ulterior s-a majorat suma până la 12 milioane de lei pentru a cumpăra aceste utilaje pentru că cele patru erau prea puține. Sperăm ca grupul de lucru să reușească să achiziționăm aceste utilaje. Tot anul s-a putut achiziționa aceste autospeciale, iar acum cineva trage semnal de alarmă. S-a întins cu caietul de sarcini până acum și nu s-a reușit achiziționarea utilajului”, a declarat Butucel. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării