272
0
Exdrupo se roagă să nu vină iarna. Direcția nu are autospeciale
272
0

Primăria Chișinău riscă să nu facă față zăpezilor din această iarnă din cauza lipsei utilajului special. Situația s-a creat pentru că încă nu s-a reușit achiziționarea autospecialelor din cele 12 milioane de lei alocate în acest sens.

Exdrupo se roagă să nu vină iarna. Direcția nu are autospeciale

Adrian Boldurescu, șeful Exdrupo, a declarat după ședința de azi a primăriei că „toate autospecialele au rama sudată”, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

„O spun nu pentru a mă absorbi de responsabilitate, dar pentru a atenționa. Dacă vom avea o iarnă mai blândă, atunci nu cred că va fi o problemă. Dacă va fi o iarnă mai grea, cum a fost anul trecut, atunci există riscul ca noi să nu putem face față”, a declarat Boldurescu.

Șeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel, a precizat că la începutul anului au fost alocate patru milioane de lei pentru a procura autospeciale.

„Ulterior s-a majorat suma până la 12 milioane de lei pentru a cumpăra aceste utilaje pentru că cele patru erau prea puține. Sperăm ca grupul de lucru să reușească să achiziționăm aceste utilaje. Tot anul s-a putut achiziționa aceste autospeciale, iar acum cineva trage semnal de alarmă. S-a întins cu caietul de sarcini până acum și nu s-a reușit achiziționarea utilajului”, a declarat Butucel. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter