main logo
2509

Ex-șeful de la MAI, reținut pentru sex cu un minor, a vrut să fugă din Moldova

Fostul comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al direcției management resurse umane din cadrul MAI, Mihail Bejan, a fost reținut ieri, pentru 72 de ore.

Dezvăluiri despre ex-șeful de la MAI reținut pentru sex cu un minor

Potrivit reprezentanților PG, procurorii au intrat în posesia unor informații precum că Mihail Bejan ar fi vrut să se eschiveze de la urmărirea penală, fugind din RM, transmite Știri.md cu referire la Jurnaltv.md.

Tot ieri, Inspectoratul General de Carabinieri al MAI a anunțat că Mihail Bejan a fost demis din funcție.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 1 februarie, în jurul orei 19:00. Potrivit ordonanței emise de poliție, este vorba de comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al direcției management resurse umane, Mihail Bejan. Acesta l-ar fi ademenit pe un adolescent în vârstă de 17 ani, propunându-i să-i facă sex oral în schimbul a 50 de euro.

Mihail Bejan a ocupat funcția de șef adjunct al detașamentului cu destinație specială ALFA din cadrul SIS, în perioada în care actualul ministru de Interne degrevat, Alexandru Jizdan, deținea funcția de director adjunct al SIS.

Potrivit surselor Jurnal TV, ulterior, Mihail Bejan a fost transferat în cadrul MAI în calitate de ofițer sub acoperire al SIS pentru a supraveghea activitatea Ministerului de Interne, iar mai târziu a fost numit în funcția de șef adjunct al trupelor de carabinieri, având și aici, potrivit surselor, misiunea de agent sub acoperire al SIS-ului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării