main logo
8238

Evacuare ca în anii ’90. Șofer: Nu este niciun indicator

Un șofer indignat a acuzat polițiștii de faptul că se ocupă de tot felul de escrocherii și scheme cu evacuarea mașinilor parcate neregulamentar.

Evacuare ca în anii ’90. Șofer: Nu este niciun indicator

Șoferul care și-a parcat automobilul pe partea carosabilă de pe bulevardul Dacia s-a pomenit cu evacuatorul și echipajul de Poliție, transmite Știri.md.

Șoferul a declarat că este amendat fără motiv, în preajmă nefiind niciun indicator care nu ar permite staționarea.

”Evacuare pe bulevardul Dacia ca în anii '90. Nu sunt indicatori care ar arăta că oprirea este interzisă”, a scris șoferul pe o rețea de socializare.

Unul dintre polițiști a argumentat acest fapt că automobilul totuși se află pe partea carosabilă, iar automobilul trebuia parcat într-un loc unde aceasta este permis. Cu toate acestea șoferul nu a fost deacord, acuzând polițiștii de scheme și corupție.

Deși acestuia i-au înmânat un bon care indică suma de 790 de lei, acesta a spus că a fost sancționat cu 2.300 de lei.

Pe de altă parte, ofițerul de presă din cadrul INSP, Natalia Golovco a declarat pentru Știri.md că automobilul evacuat bloca circulația, astfel creând obstacol celorlalți participanți la trafic.

”La fața locului a fost solicitat evacuatorul după care s-a apropiat proprietarul automobilului. Pe numele șoferului a fost întocmit un proces-verbal în baza art. 225 al.1 (blocarea intenționată a unei benzi de circulație sau a arterialor de transport care a provocat sau care ar putea provoca perturbarea funcționării normale a trasportului), Fiind aplicată amendă de 1.500 de lei, la fața locului a fost achitat evacuatorul de șofer”, a declarat ofițerul de presă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării