main logo
1576

Eurovision 2023: Când va fi anunțată lista finaliștilor

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision 2023 vor avea loc astăzi, cu începere de la ora 14:00.

Eurovision 2023: Când va fi anunțată lista finaliștilor

Audițiile vor fi transmise în direct la postul de televiziune Moldova 2, precum și pe site-ul oficial al competiției. Lista finaliștilor va fi anunțată într-o ediție specială la Moldova 1, cu începere de la ora 19:30, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Din totalul de 60 de dosare înregistrate în cadrul Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2023 au fost selectate 33 de piese. După descalificarea a două piese, în etapa audițiilor live vor fi audiate 31 de piese. Conform Regulamentului selecției naționale, primii zece concurenți care vor acumula cel mai mare punctaj în audițiile live vor concura în Finala Națională.

Cea de-a 67-a ediție a Eurovision se va desfășura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Din cauza războiului declanșat de Rusia, Marea Britanie va organiza evenimentul în numele Ucrainei care a câștigat anul trecut concursul cu piesa „Stefania”.  Cele două semifinale vor fi transmise în direct, în datele de 9 și 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării