main logo
1198

Eurovision 2020. Kovalsky: Doresc ca noi să îi susținem pe ai noștri

Într-o recentă postare pe Instagram, Irina Kovalsky a scris despre experiența sa la Eurovision, alături de Valentin Uzun. Aceasta s-a arătat a fi mândră și mulțumită de concurența de care a avut parte și de organizarea ediției 2020.

Eurovision 2020. Kovalsky: Doresc ca noi să îi susținem pe ai noștri

„În acest an a fost o competiție interesantă și puternică, și asta e super. Chiar m-am bucurat de asta! De-ar fi în fiecare an așa concurs, poate chiar mai bun chiar!”, a scris Irina, tranmsite Știri.md cu referire la Zugo.

a adăugat că Eurovisionul este mai mult un concert, decât un concurs.

Artista ar aprecia și dacă ceilalți concurenți nu ar simți concurența, ci din contra, ar primi plăcere de la procesul evoluției în scenă și s-ar simți relaxați. 

„Indiferent de cine ar reprezenta Republica Moldova la Eurovision, măcar și Whitney Houston, oricum ar fi judecat și s-ar găsi cine și ce să comenteze! Cum am mai scris – câștigătorii nu trebuie judecați și mi-aș dori ca ai noștri să-i poată susține pe ai noștri. 

Dar la noi imediat câștigătorul e târât prin noroi, judecat, se fac invenții personale… De ce e atât de greu să susții și să dorești succese?!”, a scris Irina.

Partenera scenică a lui Uzun a mai adăugat că concursul necesită mai multe investiții morale, fizice și materiale. Chiar dacă nu au câștigat, Irina Kovalsky este fericită că piesa lor, „Moldovița”, s-a clasat pe primul loc în mai multe topuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării