main logo
917

Eurovision 2019: Sunstroke Project va cânta cu Anna Odobescu

Reprezentanta Moldovei la Concursul Muzical Eurovision din acest an a ținut o conferință de presă unde a oferit detalii despre videoclip, ținuta de scenă și show-ul cu care va evolua la Tel Aviv.

Eurovision 2019: Sunstroke Project va cânta cu Anna Odobescu

De asemenea aceasta a dezvăluit că până în prezent nu a primit oferte din partea sponsorilor, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

„Nu vreau să mă laud, dar am participat în acest an cu gândul de a câștiga. Cred că această piesă merită să fie auzită de toată Europa.”, spune Anna Odobescu.

Soțul Annei, Alexandru Vdovicenco este muzician și fiind un cunoscător al domeniului o ajută cu tot ce poate: „ Avem o echipă formată din adevărați profesioniști. În ceea ce privește show-ul, încă nu este nimic stabilit. O țară din fosta URSS vrea să ne ajute în această „aventură”, dar depinde foarte mult dacă vom reuși să găsim finanțare pentru a suporta toate cheltuielile. Băieții de la Sunstrocke Project ne vor însoți în Israel, ei vor îndeplini funcția de back-vocaliști. I-am rugat să ne ajute și nu ne-au refuzat”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării