main logo
1181

Eurovision 2019: Interpretul moldovean care participă pentru a 12-a oară

La 21 ianuarie a fost închisă etapa de primire a cererilor de participare la concursul național Eurovision. Anul acesta 26 de interpreți și 28 de compoziții muzicale vor concura pentru dreptul de a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2019.

Eurovision 2019: Interpretul moldovean care participă pentru a 12-a oarăEurovision 2019: Interpretul moldovean care participă pentru a 12-a oară

Dacă trecem cu vederea prin listă, putem observa că nume necunoscute nu sunt atât de multe, însă majoritate din ei participă pentru prima dată. Sunt și concurenți veșnici, ca de exemplu Alex Bognibov, transmite Știri.md cu referire la actualitati.md

La el și ne vom opri. Interpretul își încearcă norocul în acest concurs deja pentru a 12-a oară.

Alex Biognibov merge la preselecție în fiecare an cu aceiași piesă și în același costum (poate ele și sunt diferite, dar par a fi totuși la fel). Flegmatic de fire, interpretul mereu provoacă juriu într-așa mod încât niciodată nu ajunge în finală. 

Se pare că la el cântă și sufletul, se trezește, merge în troleibuz, a văzut o fată și începe a cânta.

Iată ce propune publicului în acest an Alex Bognibov:

Amintim că, anul trecut țara noastră a fost reprezentată în competiție de trupa DoReDos, care s-a clasat pe poziția a 10-a. 

Cea de-a 64 ediție a concursului muzical Eurovision va avea loc în Israel, după ce Netta Barzilai a adus țării premiul mare cu piesa “Toy”. Finala va avea loc pe 18 mai, după semifinalele de pe 14 si 16 mai. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării