main logo
778

Eugeniu Nichiforciuc dă asigurări că nu are probleme cu legea

Fostul deputat democrat Eugeniu Nichiforciuc a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că nu are probleme cu legea. Acesta subliniază că nu este vizat în dosarul blanchetelor pașapoartelor, iar în dosarul coruperii deputaților solicită tragerea lui Vladimir Voronin la răspundere, dar și a altor persoane, pentru mărturii false.

Eugeniu Nichiforciuc dă asigurări că nu are probleme cu legeaEugeniu Nichiforciuc/Foto: Ipn.md

„V-am spus și la emisiunea trecută, și vă spun și astăzi. Niciodată nu am fost vizat în dosarul blanchetelor pașapoartelor. A fost o eroare a unui site media, unde în locul familiei unei persoane a inclus familia mea. După ce s-au dat explicații de acest site media, totul a fost șters, dar poate a mai rămas ceva. Deci, puteți face un apel și la Procuratură. Eu nu am fost vizat în acest dosar”, a spus Eugeniu Nichiforciuc, transmite Știri.md.

Cât despre dosarul coruperii pasive, în care a fost vizată și regretata Elena Bodnarenco, el spune că acesta într-adevăr există. Totuși, Nichiforciuc a menționat că deja de doi ani și jumătate nu a mai fost invitat în cadrul ședințelor de judecată pe acest caz și nu cunoaște care este situația în prezent.

„Doar, ca și în cazul colegilor, vreau să răspundă persoanele pentru darea de mărturii false, pentru că pe acele mărturii false ale domnului Voronin se menține această situație. O situație de râs”, a conchis ex-deputatul democrat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării