main logo
10321

Este sau nu gay: Emilian Crețu vorbește despre viața sa personală

Într-un interviu acordat revistei RED by Rodica Ciorănică, actorul și prezentatorul TV, Emilian Crețu, a vorbit foarte deschis despre viața sa personală.

Este sau nu gay: Emilian Crețu vorbește despre viața sa personală

"În Moldova, a iubi un om, înseamnă a face sex cu el sau ea. De asta oamenii se eschivează și chiar le este rușine să spună că iubesc un om de același sex. Dar dacă el e prietenul tău cel mai bun, asta înseamnă că tu îl iubești ca om, ai un sentiment față de el, sentiment uman. La noi se spune „te iubesc” numai între soț și soție, mamă și tată, părinți și copii, asta în cazuri bune. Atât. Cea mai mare putere din lume este dragostea față de oameni. Și da, eu îmi iubesc prietenii la nebunie, ei sunt cei mai buni oameni care există în viața mea.

Marea mea dezamăgire a fost...o femeie. O femeie în care am investit foarte mult, care pentru mine însemna mult. Nu vreau să dau nume. Am mers împreună și în turnee și am ținut cu dinții ca ea să meargă cu mine și să fie văzută, cunoscută. Am vrut să o ajut și am făcut asta din suflet. Am amestecat prietenia cu munca. Totuși, într-o zi ea a luat și m-a fu**t. Acesta e unicul om de la care eu nu m-am așteptat la asta. Într-o relație de prietenie eu dau tot", a spus actorul.

Emilian este sau nu gay? - Întrebarea de care actorul susține că s-a săturat cel mai mult. În aceste sens, dânsul totuși a evitat să ofere un răspuns.

„Mie nu îmi este frică de ce o să spună lumea și ce va urma să se întâmple dacă aș spune că sunt sau nu sunt gay. Nu, eu nu voi răspunde la asta. Aceasta e cea mai mare întrebare a lor și dacă ei vor afla răspunsul, o să-și piardă curiozitatea.

Atunci când despre un artist s-a știut tot, publicul își pierde interesul, iar oamenii nu-l mai vor”, a conchis Emilian Crețu în interviu.

Întregul interviu poate fi citit pe redbyrc.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării