main logo
65915

Este atacată în propria casă: Povestea unei fete de 14 ani

A rămas fără mamă și tată, iar la vârsta de 14 ani s-a căsătorit pentru a scăpa de nevoi. Acum își crește micuța de un an și jumătate în greutăți, iar situația sa este și mai gravă decât anul trecut, din cauza unor indivizi care o atacă în propria casă, noaptea, și care i-au bătut și soțul. În cadrul unui interviu, Mihaela a relatat cum se descurcă atunci când rămâne singură acasă.

Este atacată în propria casă: Povestea unei fete de 14 ani

„Mă numesc Mihaela, am 16 ani, am o fetiță de 1 an și jumătate. Îmi este foarte greu cu produsele alimentare, cu mâncarea, fata acum a mai crescut. Înainte mânca lapte praf, dar acum îmi este cam greu. Cu banii tot așa, primesc doar indemnizația pe fetiță, 1000 de lei, și nu ne ajunge practic nimic să cumpărăm, doar scutece, câte o banană pentru vitamine, în rest nu-mi ajunge”, mărturisește Mihaela, transmite Știri.md, cu referire la unimedia.info. 

Tânăra spune că are parte de ajutor din partea Primăriei: „Noi trăim în casa de la Primărie, ne-a oferit-o primărița și-i mulțumim mult. Vrem să ne cumpărăm casa noastră, dar ne este greu, sunt minoră, nu am loc de muncă, soțul trebuia să plece la muncă, dar nu-l mai primesc acolo, trebuie să căutăm alt loc de muncă pentru el”. 

Și, totul ar fi fost bine dacă nu ar fi existat niște indivizi care să o sperie noapte de noapte: „Vin și ne sperie aici, bat prin ferestre, sunt nebuni, chiar l-au scos pe bărbatul meu afară și l-au bătut. Au fost într-o seară niște nebuni, unul stă închis, dar ceilalți sunt în libertate. Erau patru. Ne-am clarificat cu ei, soțul tot s-a apărat, a luat ciocanul și a tras în cap, dar ei au venit cu cuțitele, pe la 3:00 noaptea, au speriat fetița”.

„Aruncau pietre pe acoperiș, chiar și soțul era acasă și ei tot veneau, Vitalie ieșea afară și deja nu știau în care parte să fugă. Și poliția era odată. Foarte bravo polițist, a stat în coridor la noi și a așteptat și taman  la ușă când a vrut să iasă ei au fugit prin grădină. Le-am găsit și culcușul lor, sticle de bere aruncau la noi. Polițiștii odată aproape să îl prindă, i-au spus: „Stai, că te împușc”, dar el a fugit”, își amintește copila.

Urmăriți întregul interviu în videoclipul de mai jos:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării