main logo
658

Energocom: Mulțumim, România, că ai menținut lumina aprinsă în Moldova

De Ziua Națională a României, Energocom a mulțumit statului vecin că a menținut, la propriu, lumina aprinsă în Republica Moldova.

Energocom: Mulțumim, România, că ai menținut lumina aprinsă în Moldova

Mesajul a fost adresat în contextul în care în ultima perioadă R. Moldova, din cauza războiul din Ucraina și limitarea volumelor de gaze livrate, a fost nevoită să identifice alte surse de procurare a energiei electrice, cea mai apropiată piață fiind cea din România, transmite Știri.md.

„La mulți ani, România! Mulțumim că ai menținut (la propriu) lumina aprinsă în Republica Moldova. Mulțumim colegilor de peste Prut care au fost receptivi în a încheia contracte bilaterale de livrare a energiei electrice și care ne-au fost alături atunci când am fost puși în situația să procurăm pentru prima dată energie dintr-o țară europeană.

Această criză ne-a călit și ne-a făcut mai puternici. Doar împreună am reușit să trecem mai ușor peste această cumpănă și să valorificăm oportunitățile create. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți! La mulți ani, România! La mulți ani românilor de pretutindeni!”, se arată în mesajul Energocom. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării