main logo
9534

Emilian Crețu: Tata ne bătea crunt, până la leșin

Într-un interviu acordat revistei RED by Rodica Ciorănică, actorul și prezentatorul TV, Emilian Crețu, a vorbit foarte deschis despre copilăria sa, cuvânt pe care îl asociază cu fericire, chiar dacă a avut o copilărie săracă.

Emilian Crețu: Tata ne bătea crunt, până la leșin

„Chiar dacă am avut o copilărie săracă, mi-o aduc aminte frumoasă, pentru că eu mi-am creat-o așa, împreună cu prietenii și vecinii. Mereu simțeam că vreau să fac ceva, să nu stau pe loc, eram în căutare și, când am descoperit tot ce era de descoperit prin sat, am început să vreau să cresc cât mai repede și să plec la oraș”, povestește acesta.

Emilian Crețu provine dintr-o familie de oameni simpli și modești, cu "un tată alcoolic și o mamă care a stat mereu acasă", spune însuși actorul.

„Mama mi-a fost și tată, ea trebuia să ne protejeze nu numai de pericolele sociale, dar și de propriul soț, pentru că el ne bătea crunt, până la leșin. Dar ea ne-a ocrotit și s-a pus tot timpul în fața pumnilor lui. Ea pentru mine este tot”, spune Emilian.

Chiar dacă amintirile despre copilărie nu întotdeauna sunt cele mai frumoase, Emilian Crețul își iubește satul și casa părintească unde merge aproape în fiecare săptămână.

Întregul interviu poate fi citit pe redbyrc.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării