main logo
518

Elevii din Drochia au acceptat provocarea cu ciorapii colorați

Lectori universitari și de colegii cu profil medical sunt instruiți pe parcursul a patru zile în domeniul sănătății și medicinii adolescenților.

Elevii din Drochia au acceptat provocarea cu ciorapii colorați

Provocarea #totisuntemdiferiti a prins aripi în ultimele zile pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la Diez.md

Mai multe persoane fără jenă că ar putea fi criticați și cu mult entuziasm au încălțat ciorapi de diferite culori pentru a promova toleranța în raport cu persoanele care au Sindromul Down. 

Elevii care studiază la IP Liceul Teoretic „Bogdan Petriceicu Hasdeu” de la Drochia dis-de-dimineață și-au pus ciorapii colorați și au venit cu un zâmbet larg la școală. 

Elevii din a 12-a „C”, provocați de dirigintele lor, acceptat challenge-ul și au venit azi, pe 21 martie, Ziua Internațională a Sindromului Down, în ciorapi diferiți și colorați. 

„Nimeni nu a impus elevii, eu i-am provocat și ei au acceptat. O cunosc pe Ludmila și mi s-a părut provocarea foarte interesante, și pe alocuri educativă. La rândul meu, am venit încălțat ca și elevii, în ciorapi de diferiți”, spune Alex Leahu.

Elevii erau foarte entuziasmați și dis-de-dimineață trimiteau fotografii cu ciorapii colorați în chatul comun al clasei.

Ludmila Adamciuc este o tânără de 23 din Moldova. Ludmila e mămica unei fetițe cu Sindromul Down. 

Pentru că pe 21 martie este Ziua Internațională a Sindromului Down, tânăra și-a propus să promoveze toleranța față de acești oameni prin intermediul unei provocări colorate. Ludmila îndeamnă lumea frumoasă să-și pună doi ciorapi diferiți, să facă o fotografie și să o publice cu hashtagul #totisuntemdiferiti.

4

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării