main logo
372

Elevi și veterani în educație au primit Premiul municipal de merit

Tineri și veterani în educație au ridicat, vineri, Premiul municipal de merit, oferit elevilor, sportivilor și persoanelor în etate, ediția 2018.

Elevi și veterani în educație au primit Premiul municipal de meritElevi și veterani în educație au primit Premiul municipal de merit

Premiul este acordat anual de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, transmite Știri.md cu referire la IPN.

În cadrul ediției curente, au fost premiați 86 de elevi ai instituțiilor de învățământ general secundar, 40 de elevi ai școlilor de artă și pictură, 38 de elevi ai școlilor sportive și 18 veterani din învățământ din cultură, artă, domeniul academic, medicină și sport.

Potrivit șefei Direcției generale educație, tineret și sport, Rodica Guțu, este important și de apreciat atunci când oamenii se implică pentru a face orașul mai frumos. Ea a îndemnat tinerii, după absolvirea instituțiilor de învățământ, să rămână sau să revină acasă pentru a face orașul atât de bun, încât acesta să poată concura cu orașele dezvoltate ale lumii.

Premiul municipal de merit este decernat din 1996. Valoarea bănească a premiului este în acest an 1.500 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării