main logo
1288

Edineț: Un bărbat care a amenințat cu moartea un consătean, condamnat

Un bărbat de 42 de ani va sta șapte ani la închisoare, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de răpire a unei persoane. Acesta a amenințat cu arma un consătean, impunându-l astfel să facă ce voia el. Decizia de condamnare a fost pronunțată luni, 26 august.

Edineț: Un bărbat care a amenințat cu moartea un consătean, condamnatFoto: Imagine simbol

Potrivit Procuraturii, incidentul a avut loc pe 10 octombrie 2023. Inculpatul, fiind în stare de ebrietate, și-a contactat consăteanul și  i-a cerut să-l ducă cu mașina la domiciliul său din raionul Edineț, transmite Știri.md.

Pe parcursul călătoriei, bărbatul a cerut să fie dus în centrul satului Fetești, unde intenționa să se confrunte cu polițiștii care ar fi oprit un cunoscut al său. 

Consăteanul a refuzat. Astfel, inculpatul a scos o armă de foc, a încărcat-o și a îndreptat-o spre capul bărbatului, amenințându-l cu moartea.

Victima, constrânsă de circumstanțe, l-a dus pe bărbat la destinație.

„Pe parcursul judecării cauzei, inculpatul s-a eschivat de la prezentarea în instanță, acesta urmând a fi plasat în arest, la momentul reținerii, până când sentința va fi definitivă și executorie”, notează Procuratura Generală. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării