main logo
5327

Durere în sat: Femeia decedată în accidentul de la Leușeni era gravidă

Au pornit spre casă, dar nu au mai ajuns. Nouă persoane au devenit victimele unui tragic accident petrecut aseară în satul Leușeni, raionul Hâncești.

Durere la Leușeni: Femeia decedată în accident era gravidă

Patru persoane și-au pierdut viața, trei se află în stare gravă, iar altele două s-au ales cu diverse leziuni. Totul după ce o mașină a intrat în plin în căruța, în care se aflau aceștia, transmite Știri.md cu referire la voceabasarabiei.md.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs chiar în acest loc, puțin după ora 23. După cum vedeți aici au mai rămas câteva dintre obiectele victimelor, dar și bucăți desprinse din automobilul implicat în accident.

Alexandru Mardari este una dintre persoanele implicate în tragicul accident. El s-a ales cu fracturi la o mână și la un picior. Însă, fetița sa de 7 ani a decedat, iar fiul de 3 ani și soția de 23 de ani se află în stare gravă la spital. 

Minorul a fost transferat la Institutul Mamei și Copilului din capitală, iar femeia la Institutul de Medicină Urgentă. Bărbatul cu greu își amintește cum s-a produs nenorocirea.

Printre persoanele decedate este și o femeie de 26 de ani, care era însărcinată, dar și fiica ei de doar cinci anișori. Răvășită de durere, mama-soacră nu își poate explica cum a avut loc tragedia.

Soțul femeii decedate a plecat acum două zile în Germania, în vizită la sora lui. Acum, se va întoarce acasă, doar că nu va mai avea cine să-l întâmpine.

Iar bunica tinerii decedate este țintuită la pat. Ea spune că femeia era singurul ei ajutor.

Tânărul care conducea căruța avea 16 ani, acesta a murit pe loc. Mama acestuia este în stare de șoc.

Martorii sunt îngroziți de cele văzute.

Opt dintre victimele accidentului sunt originare din satul Leușeni, cea de-a noua, o femeie de 21 de ani, este din orașul Rezina. Ea venise în localitate de doar două zile, fiind iubita unuia dintre bărbați. Aceasta este internată în spitalul raional Hâncești, iar starea ei este stabilă.

Șoferul mașinii are 34 de ani și este originar din Ștefan Vodă.  Dacă va fi găsit vinovat, acesta  riscă până la 10 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării