main logo
81018

Durere fără margini la Fălești: Fetița lovită mortal, petrecută pe ultimul drum

Tragedie într-o familie din Fălești. O fetiță de 10 ani a fost petrecută pe ultimul drum după ce și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Durere la Fălești: Fetița lovită mortal, petrecută pe ultimul drumFoto: Captură video

Copila a fost spulberată de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Potrivit TV Nord, la volanul automobilului se afla o tânără de 24 de ani, care ar fi ignorat indicatoarele rutiere, transmite Știri.md cu referire la primeleștiri.md.

Copila traversa trecerea de pietoni împreună cu fratele ei, iar la un moment dat, a fost lovită de o mașină la volanul căreia se afla tânăra de 24 de ani. În urma impactului, copila a fost transportată la Spitalul Raional din Fălești în Secția reanimare, iar a doua zi a decedat. 

Fratele acesteia nu a avut de suferit. Bunicul fetiței a declarat pentru TV Nord că șoferul vinovat trebuie să fie tras la răspundere conform legii.

''Doamna nu e reținută și cred că dacă este lege pentru unul, trebuie să fie pentru toți. Cred că ar trebui să fie dreptate pe pământul acesta. Cum poți să mergi cu așa viteză, să dispară copilul și tu să nu te oprești? Nu e omenește, trebuie să fie o lege pentru toți. Este scârbă, e familie distrusă, e tare greu''.

Eleva a fost petrecută pe ultimul drum de rude, profesori, colegi de clasă și vecini.

''Tare rău mă simt fiindcă a plecat o fetiță tare de treabă. Părinții sunt de treabă, au avut grijă de ea. Seara i-am văzut părintele, ne-am salutat și dimineață o tragedie s-a întâmplat și pentru familie, și pentru noi toți ca vecini.''

''Era o fetiță bună, străduitoare, bună la suflet, învăța bine. Toți o iubeau, este o tragedie de nedescris. Nu știu cum părinții vor reuși să treacă peste această tragedie și durere.''

Potrivit oamenilor legii, femeia de la volanul mașinii este cercetată în stare de libertate. Aceasta este originară din Soroca și ar fi lovit copila în timp ce încerca să depășească alte două mașini care s-au oprit la trecerea de pietoni. Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării