234
0
După mașini și rachete, Elon Musk s-a lansat în muzică
234
0

Elon Musk a folosit Auto-Tune pentru o glumă elaborată pe care a postat-o pe contul oficial de Twitter în acest weekend.

CEO-ul Tesla și SpaceX a creat un cont pe SoundCloud pentru casa fictivă de discuri Emo G (n.r. emoji, emoticoane) Records. Pe acest cont a postat în weekend piesa hip-hop „RIP Harambe” (n.r. Odihnește-te în pace, Harambe), transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Aceasta ar putea fi capodopera mea”, a scris Elon Musk pe Twitter. „Sunt dezamăgit ca nu a avut succes casa mea de discuri”, a adăugat acesta, citat de Rolling Stone.

Piesa de două minute este un tribut pentru gorila Harambe, de la Grădina Zoologică Cincinnati. Aceasta a fost ucisă, în 2016, după ce un copil de trei ani s-a cățărat pe garduri și a căzut în țarcul animalului. Imaginile cu gorila care îl târa pe micuț după ea au făcut atunci înconjurul lumii.

„RIP Harambe”, piesă cântată de o voce generată pe calculator, a devenit rapid un hit. Încărcată pe SoudCloud sâmbătă dimineața, aceasta a fost ascultată de peste 850.000 de ori.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter