main logo
383

După mai multe amânări, consilierii municipali s-au adunat în ședință

Consiliul Municipal a votat contractul pentru licitarea terenurilor în municipiul Chișinău.

După mai multe amânări, consilierii municipali s-au adunat în ședințăDupă mai multe amânări, consilierii municipali s-au adunat în ședință

„Este un proiect inițiat în 2016 de către Fracțiunea Partidului Nostru (PN) din CMC care pune capăt furtului acestor proprietăți municipale de către băieții șmecheri prin scheme mafiote. În plus, mai generăm și sume importante la bugetul municipal pentru dezvoltarea orașului”, a scris Ilian Cașu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

După ce socialiștii au părăsit sala de ședință, cei 26 de consilieri rămași au aprobat ordinea de zi. Ulterior, socialiștii au revenit la ședință.

Ca și la ședința din 26 septembrie, Ion Ceban a spus că socialiștii se declară împotriva includerii pe ordinea de zi a proiectelor cu caracter funciar.

„Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi sunt incluse 244 de subiecte! Multe dintre acestea nu au fost publicate pe pagina web și nici nu au fost discutate în comisii. Acestea nu trebuie să se regăsească pe agendă.

De asemenea, sunt multe proiecte cu caracter funciar. Înțelegem că e ultimul an de mandat și porcul în ajun se îngrașă, dar poziția noastră a fost și este: proiectele cu caracter funciar trebuie să treacă prin procedură de licitație publică.

Mai mult decât atât, proiectele dubioase sunt la începutul ordinii de zi, iar proiectele sociale, importante pentru cetățeni, sunt la finalul listei. Nu poți să îți bați joc de oameni în așa mod, doar pentru buzunarul propriu”, a precizat Ion Ceban pe Facebook.

Astăzi are loc ședința Consiliului Municipal Chișinău. Ședința din 26 septembrie a fost amânată, după ce fracțiunea socialiștilor a refuzat să participe.

Pe ordinea de zi de pe site-ul Primăriei Chișinău sunt 41 de subiecte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării