main logo
436

Duminică, la Chişinău va avea loc un marş automobilistic al unioniştilor

Duminică, la Chişinău va avea loc un marş automobilistic al unioniştilor.

Unioniştii vor organiza la Chişinău un marş automobilistic

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Blocului Unităţii Naţionale (BUN), Ion Leaşcenco, a menţionat că evenimentul va începe la amiază în scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Coloana va merge prin toate sectoarele Chişinăului, iar apoi va reveni în centru, unde flacăra unirii va fi predată Muzeului Naţional de Istorie, relatează Știri.md cu referire la Infotag.

"Având în vedere că Partidul Democrat desfăşoară în acelaşi timp cu evenimentul nostru propriul miting politic în Piaţa Marii Adunări Naţionale, a fost luată decizia să mutăm starul marşului în scuarul Teatrului de Operă şi Balet, ca să evităm orice confuzii posibile", a spus unionistul.

Preşedintele organizaţiei "Unirea-ODIP", Vlad Bileţchi, a remarcat că "acest marş este organizat pentru a promova ideea unirii cu România şi nu trebuie asociat cu vreun partid politic".

"La eveniment sunt invitaţi să participe toţi doritorii iar participanţii la marş vor primi gratuit drapelul tricolor pentru a le fixa de maşini", a spus unionistul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării