main logo
400

Drumarii desfășoară lucrări de plombare a străzilor din Capitală

Întreprinderea „Exdrupo” desfășoară lucrări de reparație a străzilor din capitală. Muncitorii vor interveni pe drumuri cu lucrări de frezare și asfaltare atât ziua, cât și pe parcursul nopții.

Drumarii desfășoară lucrări de plombare a străzilor din CapitalăDrumarii desfășoară lucrări de plombare a străzilor din Capitală

„Exdrupo intră în reparațiile de primăvară. Întreprinderea și-a propus să facă lucrările de frezat noaptea, astfel încât să nu blocheze traficul. Asta înseamnă că noaptea se frezează porțiuni de drum, iar ziua, imediat ce trec orele de vârf - începe asfaltarea. În fiecare noapte se va interveni cu lucrări”, a declarat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, la ședința de astăzi a serviciilor primăriei, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Potrivit lui Codreanu, printre traseele pe care drumarii au intervenit noaptea trecută cu lucrări de frezare se numără strada Bănulescu-Bodoni și Viaduct.

Responsabilii au dat asigurări că locuitorii capitalei vor fi informați despre sectoarele unde ar urma să fie desfășurate lucrări de reparație, astfel încât să nu fie create dificultăți în trafic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării