main logo
900

Droguri de 20.000 lei, găsite la un tânăr din Capitală: Riscă închisoare

Un tânăr de 22 de ani din Capitală a fost reținut de către polițiști în baza unei informații operative. Tânărul urma să plaseze pachețele cu droguri în ascunzișuri speciale pentru a fi ridicate de consumatori.

Droguri de 20.000 lei, găsite la un tânăr din Capitală: Riscă închisoareColaj: știri.md

Tânărul a fost întrebat de polițiști dacă are la el substanțe interzise, iar acesta a recunoscut că da, transmite Știri.md.

Individul a fost escortat la inspectorat pentru documentare. Astfel, au fost predate un cântar, un pachet de tip zip-lock în care se aflau 22 de pachețele ambalate cu bandă adezivă, un pachețel de tip zip-lock cu o substanță solidă de culoare albă sub formă de praf și cristale și un obiect sferic din polietilenă ambalat cu bandă adezivă în interiorul căruia se aflau 25 de pachețele ambalate cu bandă adezivă.

Dacă tânărul ar fi reușit să vândă drogurile, el ar fi obținut un venit de circa 20.000 lei.

Toate probele depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, în proporții deosebit de mari, iar conform legislației penale el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării