main logo
931

Droguri de 100.000 de lei, ridicate de polițiști: Doi bărbați, reținuți

Doi bărbați de 38 și 45 de ani au fost reținuți de oamenii legii după ce ultimii, în urma unor percheziții efectuate la domiciliile suspecților, au găsit mai multe substanțe narcotice în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Droguri de 100.000 de lei, ridicate de polițiști: Doi bărbați, reținuțiImagine simbol

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au ridicat mai multe droguri, dispozitive de consumare a drogurilor, cântar electronic pentru porționarea lor, un pistol și o armă pneumatică deținute ilegal, precum și bani care ar proveni din vânzarea drogurilor – 67.000 de lei și aproape 2.000 de euro, transmite Știri.md.

Mai exact, liderul grupului infracțional a fost oprit în trafic, în timp ce conducea mașina fiind drogat, după care a fost reținut, iar mașina - transportată la parcarea specială. Potrivit materialelor urmăririi penale, acesta ar fi membrul unei organizații obștești, condusă la rândul ei de către președintele unei organizații teritoriale de partid și consilier al unei administrații publice locale.

După reținerea lor pentru 72 de ore urmează ca Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) să cerceteze probele și să determine necesitatea solicitării arestului preventiv pentru 30 de zile în privința acestora, în vederea continuării investigațiilor.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării